Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-04-24 10:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2011/2011/03/10/tva-dagar-kvar-vad-hander-innan-finalen/

Melodifestivalbloggen 2011

Två dagar kvar, vad händer innan finalen?

Rätta artikel

Jo, idag hänger jag i Globen. Det är repetitioner hela dagen, och två presskonferenser med artister och programledare. Ikväll är det även kommunfest, men jag misstänker att kommunfest i Stockholm blir ganska annorlunda från kommunfest i, säg, Luleå. När vi varit ute på vägarna har ju folk inte haft något annat att ta sig för, så hela melodifestivalkarnevalen har dykt upp för att suga i sig gratisvin och knapra buffé som vore det sista droppen vatten i öknen. Den här veckan är ju de flesta på hemmaplan. Inklusive jag. Det finns en hemmasäng som lockar, och inte bara ett deppigt Twin Peaks-furuhotell i vildmarken. Så vi får se hur länge jag orkar hålla ställningarna i Stadshuset.

Imorgon är det genrep inför publik, som vanligt. Där kommer Fahl på festival att vara, och direktrapportera, såklart.

Och på lördag, hörrni, då vankas något nytt! Vi har grävt i den interaktiva teknologins gömmor och hittat något vi kallar CHATT. Japp, på lördag kan man chatta med Fahl på festival, timmen innan finalen. Mellan klockan 19 och 20, alltså. Jag kommer då att sitta i deppigt pressrum, stirra på varmkorv, vänta på att The Moniker tar hem segern, och prata med er via internetz. Rensa kalendern, ställ alarmklockorna, osv!