Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-27 03:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2012/2012/02/16/bjorn-ranelid/

Fahl på festival

Björn! Ranelid!

Nu - nu förbereder han sig på scenen! Han kör alltså: headset! För att kunna fokusera på pratsången, gissar jag! Jag råkade smyghöra när Team Ranelid övade lite i sin loge förut, när jag intervjuade Love Generation i rummet bredvid. Någon bankade takten på bordet och så lät det "Kärleken! Kärleken" därinifrån.

Okej, jag kan inte koncentrera mig tillräckligt för att skriva något ordentligt om detta. Men jag rekommenderar er alla att följa hashtaggen #sädgate på Twitter.