Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-04 20:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2012/2012/03/01/ett-nytt-ansikte-i-pressrummet/

Fahl på festival

Ett nytt ansikte i pressrummet

Vi trötta schlagerreportrar med fem veckors slit på vägarna har fått sällskap i pressrummet av Janne Josefsson. Han ser oförskämt pigg ut bland våra gråa ansikten. Undrar vad han håller på med för djuplodande schlagerreportage? (Han kommer hur som helst snart att märka att han befinner sig i den mest medieslipade miljön någonsin. Det är helt omöjligt att få någon artist/SVT-person att säga något annat än "det är jättekul här, alla är jätteduktiga, jag tycker lika mycket om alla och jag är jätteglad".)