Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-16 23:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2012/2012/03/01/flinck/

FAHL PÅ FESTIVAL

Flinck

Thorsten Flinck däremot har inte ändrat något alls tror jag. Men han ser mer bestämd ut på scenen. Liksom lite säkrare. Sjunger bättre. Tittar in i kamerorna.

Vissa är helt "Flinck kommer vara nya Caroline af Ugglas!!!??!!" och tror han kommer lyckas svinbra och ta sig till final osv. Men jag vet inte, har han inte lite för "farlig" utstrålning? Svårt att veta tycker jag. Han skulle kunna få äkthetsrösterna, de som röstade Miskovsky till final.