Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Fahl på festival

Nyköping!

Viss känsla av de ja vu när Sean Banans dansare står här framför en på scenen iförda bananskorna osv. Är alltså på plats i Nyköping för Andra chansen.

Idag händer detta: alla artisterna repar på scenen, vilket inte är särskilt rafflande eftersom man redan sett alla nummer. Hittills verkar det mest revolutionerande vara att Timoteij repat in en ny ”slut-pose”, läste jag på svt.se. Men kl 13 lottas duellerna, och det är ju lite minispännande i alla fall.

Drömduellerna vore väl typ… Flinck mot Sean Banan, men det kommer ju inte hända eftersom de var med i samma deltävling. Youngblood mot Timoteij kanske. Johnson mot ChrOtta. Men äsch, kan inte riktigt frammana något stort engagemang i denna lottning, om sanningen ska fram.