Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-23 17:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2012/2012/03/01/nykoping/

Fahl på festival

Nyköping!

Viss känsla av de ja vu när Sean Banans dansare står här framför en på scenen iförda bananskorna osv. Är alltså på plats i Nyköping för Andra chansen.

Idag händer detta: alla artisterna repar på scenen, vilket inte är särskilt rafflande eftersom man redan sett alla nummer. Hittills verkar det mest revolutionerande vara att Timoteij repat in en ny "slut-pose", läste jag på svt.se. Men kl 13 lottas duellerna, och det är ju lite minispännande i alla fall.

Drömduellerna vore väl typ... Flinck mot Sean Banan, men det kommer ju inte hända eftersom de var med i samma deltävling. Youngblood mot Timoteij kanske. Johnson mot ChrOtta. Men äsch, kan inte riktigt frammana något stort engagemang i denna lottning, om sanningen ska fram.