Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-23 20:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2012/2012/03/01/same-same/

Fahl på festival

Same, same...

Alltså förlåt för tunt bloggande idag, men det finns ju faktiskt inget särskilt att blogga om! Man har sett och hört alla bidragen förut. Det enda som hänt är att typ Lotta Engberg har en ny klänning, men dagens rep är inte ens klädrep så man får bara se den nya klänningen på en galje. Jag har ägnat eftermiddagen åt att försöka tippa hur det ska gå i duellerna och intervjua Sarah Dawn Finer. Och äta lite varmkorv i pressrummet.

Nu ska jag gå och se vad Nyköping har att erbjuda i middagsväg. Någon som har ett tips på restaurant?