Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-12 19:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2012/2012/03/08/hur/

FAHL PÅ FESTIVAL

Hur?

"För tredje året i rad gestaltas Melodifestivalens final på teckenspråk direkt på svt.se/melodifestivalen.

Alla de tio bidragen kommer att framföras på teckenspråk för döva och hörselskadade ”live” på svt.se/melodifestivalen. Man kan även se sändningen efteråt i SVT Play. Teckenspråksartister är Helena Wästborn, Pia Nygårds samt Tommy Fransson."

HUR PEPP är man på att se hur teckenspråksartisterna gestaltar "säd"???