Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-18 04:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2012/2012/03/09/skrivskriv/

FAHL PÅ FESTIVAL

SKRIVSKRIV

Fingrarna knattrar så de ömmar, men innan klockan femton kommer jag definitivt vara färdig med mina tidningstexter, för vet ni - då är det chattdags! Japp, Fahl på festival chattar om Melodifestivalen på dn.se mellan 15 och 16. Oerhört tacksam om ni skriver några frågor, för inget är mer sorgligt än en tom "expert-chat". Lovar att svara på allt som inte är typ förtal eller hets mot folkgrupp!