Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-22 22:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/02/01/kladrep/

Fahl på festival

Klädrep

Klockan åtta i kväll är det dags för det första genrepet av hela lördagens program inför publik. Fahl på festival kommer att vara där såklart och rapportera i bloggen. Det blir första gången vi får se hur duon Dirawi/Saucedo sköter sig och hur sketchmaterialet är, hur allting faller på plats. För mig som reporter är det också enda gången jag ser showen inne i arenan, på lördagarna sitter jag ju i pressrummet och ser det på skärmar.

Men fram till åtta kan vi ju roa oss lite med att titta på SVT:s bilder från artisternas klädrep idag! Inte direkt en jättefestlig samling dagens outfits, visst? Mary N'diayes nummer ser tygmässigt roligast ut, och jag gillar verkligen hennes bralla. I övrigt är det väldigt mycket svart och dämpat: Cookies N Beans, Jay-Jay, Lindgren, Gadd... YOHIO kör ju den här bisarra vita och cerise stassen, den är lite spektakulär åtminstone. Och så har Caisa en orange skinnjacka som väl i och för sig matchar låtens tema: äckelhärligt.