Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-17 18:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/02/06/sno-goteborg-osv/

Fahl på festival

Snö, Göteborg, osv

Hallå! Fahl på festival är i tjänst igen, och om någon timme går flyget till Göteborg. Stockholm är vedervärdigt i dag, det snöar äckliga klistriga slabbsnöflingor och man blir liksom svettig fast det är kallt. Jag har en gigantisk resväska och jag tror (hoppas) att jag har packat både höger- och vänstersko och jag har med mig hela andra säsongen av "Revenge" som förströelse.

De här dagarna ledigt mellan festivalresorna är så konstiga. När jag kom hem i söndags var jag så trött att jag sov 14 timmar i sträck, på måndagen tvättade jag, sedan var det liksom nästan dags att börja packa igen. Försöker anstränga mig att hinna träffa lite vanliga människor. Och med vanliga människor menar jag människor vars prioriteter just nu ligger någon annanstans än i huruvida Sean Banan kommer att ha konfettiregn på lördag. Gud, är bara en vecka in, och saker som dessa känns redan plötsligt relevanta.

Förresten! Någon twittrade mig och frågade vad jag tycker om det här bidraget i den finska uttagningen; en liten enerverande skrikig sak som bland annat har textraden "skipping dinner to be thinner, where is my proposal". Vad jag tycker, undrar ni? Ja, vill ni ge er på en vild gissning? (Här hade jag kunnat infoga valfri "1950-talet ringde och ville ha tillbaka" men det är fan för värdelöst för att jag ska orka lägga energi på att komma på en kul.)