Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-18 00:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/02/07/forsta-repet-rikard-wolff/

Fahl på festival

Första repet: Rikard Wolff

Då är vi tillbaks i det svartklädda, minimalistiska och smakfulla igen. Wolff rakt upp och ned mitt på scenen, Sara Isaksson vid flygeln, blått ljus. Det är en fin liten naturromantisk kärleksbagatell till låt, även om stråkarna kanske är en liten aning för smöriga. Och så har vi det här med Rikard Wolffs röst, som i allra högsta grad är en smaksak. Jag har svårt för det lite farbroderliga vibratot och den överdrivet crooner-iga fraseringen, och jag sitter mest och tänker att den här låten hade tjänat på att upphovsmannen Tomas Andersson Wij sjöng den själv. Men å andra sidan - folk ÄLSKADE "Pojken på månen", så mina personliga åsikter om Wolffrösten är kanske inte de mest relevanta. Jag vet inte jag. Det fungerade inte för Anna Järvinen förra veckan, men hon har å andra sidan inte en "Änglagård" i bakfickan.