Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-19 08:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/02/15/sa-klurig-vecka/

Fahl på festival

Så klurig vecka!

Och det är det inte bara jag som tycker. Hela pressrummet har vacklat fram och tillbaka senaste dagarna. Själv lämnade jag ju mina tips i morse, men efter genrepet i kväll kom veckans arenapublikundersökning från Svenska Spel och den... gör inte direkt det hela klarare. Här kan man se den. Enligt den toppar Amanda Fondell knappt före Eddie Razaz, med Martin Rolinski som oväntad trea, Ravaillacz som fyra och Janet Leon som femma. Stora överraskningen här är väl hur få röster Caroline af Ugglas fick - jag som verkligen trott på att den ska funka, eftersom den sticker ut så otroligt mycket i startfältet och är så nära mitt bland allt stort och vräkigt. Och jag som nästan räknat ut Razaz eftersom jag själv känner mig lite mätt på den typen av låt och artist efter David Lindgren och Anton Ewald - men det kanske bara är jag?