Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-31 07:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/02/15/vy-fran-en-sangarbetsplats/

FAHL PÅ FESTIVAL

Vy från en sängarbetsplats

God förmiddag, schlagerlovers! Fahl på festival har tagit en morgonpromenad i ett mycket grått Skellefteå gömd bakom mörka solglasögon, iförd blond peruk och luvtröja, nej just det, det var Molly Sandén, och därefter placerat sig i ergonomisk favoritarbetsposition i sängen. Här ska skrivas. I arenan repar programledare och artister i dag, och i kväll är det dags för första genrepet inför publik.

Fatta hur svårt det är att tippa den här veckan? Det känns helt omöjligt! Vilken låt som helst skulle kunna gå direkt till final utan att det chockade mig (utom Elin Peterssons låt då, möjligen). Och eftersom jag har så tidig deadline måste jag gissa baserat enbart på torsdagsrepetitionerna där artisterna gör sina allra första försök på scenen, utan kläder och utan att det är finslipat och utan att kameravinklarna sitter. Jag har ju dessutom tappat min mojo! Förra året avläste jag startfälten som om jag var Neo och Melodifestivalen var The Matrix, resultaten bara rann fram framför mina ögon, minns ni att jag hade åtta rätt av åtta en av veckorna? I år har jag gissat helt åt helvete! Vad har hänt? Råkade jag ta det blåa pillret utan att märka det?