Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-22 05:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/02/23/i-kvall-19-30-webb-tv-forsnack/

Fahl på festival

I kväll 19.30: WEBB-TV-FÖRSNACK!

Efter den monumentala succén med lo-fi-webb-tv från pressrummet förra veckan så fattade Fahl på festival det exekutiva beslutet att köra igen i kväll! Från klockan 19.30 och fram till några minuter innan sändning så sänder jag live från pressrummet, och denna vecka kommer jag att ha den fantastiska Carolina Norén från P4 med mig! Carolina har bevakat Melodifestivalen (och kommenterat den för radio) i fler år än jag kan räkna, hon kan allt om schlager, hon är programledare för Svensktoppen, och hon är dessutom en av de roligaste människorna jag känner.

Passa på att ställa frågor till mig och Carolina redan nu här i kommentarsfältet, så svarar vi på dem i webb-tv:n!

FESTIVAL.DN.SE är adressen till sajten där vi liverapporterar i kväll!

(Tv-sändningen går tyvärr bara att se i datorn, men ni som har sajten uppe i mobil eller platta kommer naturligtvis att ha sällskap av Clas Svahn i chatten den första halvtimmen, och när klockan närmar sig 20 hoppar jag också in där och chattar med er under hela sändningen.)