Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-23 19:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/02/28/ac-rep-behrang-miri/

FAHL PÅ FESTIVAL

AC-rep: Behrang Miri

Hahaha, jag tycker typ alla låtar i Andra chansen är bra. Min hjärna måste slutligen ha bränts sönder av schlagers. Det var bara en tidsfråga innan det hände. Tänk om nervkopplingarna i den, eh, estetiska hjärnloben (?) för alltid hittat nya vägar och jag aldrig mer kommer att kunna bli entusiastisk över en, säg, ny Kindnesstolva?

Hursomhelst. Den här lilla hundra-procent-peppiga paneuropeiska partydängan är festlig. Jag har nästan slutat vara irriterad på den röriga scenshowen också, det är liksom bara extra Möllevångstorg. Man har uppdaterat numret med någon sorts tifo bestående av röda tygbitar som det ska viftas med. (Ytterligare ett exempel på hur jag totalt tappat alla spärrar: nu delade de ut röda tygbitar till presskåren och bad oss prov-vifta, och jag gjorde det. Vänta ni bara, nästa år är det jag som står där i typ en förnedrande fågelkostym som Metros schlagerreporter "Melody" (ja det är sant, googla det) och på riktigt tycker att det är en bra idé.)

Final? Nja, jag skulle inte bli upprörd om den gjorde Robin Stjernberg sällskap, men den förtjänar det kanske inte riktigt.