Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-18 05:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2013/2013/03/02/en-nojd-fahl-pa-festival-checkar-ut-for-ikvall/

FAHL PÅ FESTIVAL

En nöjd Fahl på festival checkar ut för ikväll!

Anton Ewald och Robin Stjernberg blev det! Fahl på festival är mycket nöjd. Även om både Behrang Miri och Martin Rolinski också borde vara i final, de klår nästan hela det befintliga finalstartfältet tycker jag.

Vill säga ett stort TACK till alla er som var med och chattade på festival.dn.se i kväll också! Ni är fantastiska. Chatten kör vi naturligtvis även nästa vecka under finalen, samma tid samma plats! Och på festivalsajten kan ni nu läsa min kommentar till kvällens resultat.

Dags att packa ihop och dra till efterfesten nu. Gissningsvis kommer både Ewald och Stjernberg att riva dansgolvet. Fahl på festival ska äta buffé och dricka en drink. Hörs snart!