Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-30 02:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/01/breaking-ace-wilder-news/

Fahl på festival

Breaking Ace Wilder-news!

Hahaha, Ace Wilder toppar nu Spotifys Sverigelista! Det är ändå rätt sjukt. Och roligt. Nästa Melodifestivalartist är Sanna Nielsen på plats 12.

Det börjar kännas inte-helt-osannolikt att Ace Wilder kan vinna finalen. Om hon är tittarnas vinnare med tillräckligt hög marginal, och om internationella juryn sätter henne typ tvåa, trea (de lär inte ha henne som favorit), så kan det gå! Vad säger ni om det scenariot?