Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-04 11:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/01/detta-hander-pa-dn-se-i-kvall/

Fahl på festival

Detta händer på dn.se i kväll!

Vi kör samma procedur som alltid - klockan 19.30 drar vi igång! Clas Svahn bemannar chatten ensam första halvtimme medan jag sänder webb-tv live från pressrummet. Min sidekick denna vecka är Johan Alexed från sajten Being Blogged, och vi går igenom veckans startfält och snackar kanske lite röstningsrobot också.

Klockan 20 när Melodifestivalen börjar hoppar jag också in i chatten, och så kollar vi allihop tillsammans, kommenterar, hyllar och kritiserar.

Hoppas vi syns!