Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-04 13:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/06/finalrep-ace-wilder/

Fahl på festival

Finalrep - Ace Wilder

Hon är så härlig att titta på när hon rör sig. Det märks att hon är gammal dansare, även om koreografin är ganska slacker-ig - hon är som gjord av gummi, och samtidigt märker man hur stenhård hon är. Jag gillar detta mycket, inte minst för att det är årets absolut roligaste skräll. Den här typen av artister brukar verkligen inte funka i tävlingen, kvinnor med attityd och o-schlagriga låtar. Så himla kul att tittarna tog detta till sitt hjärta, och jag tror fan att Ace Wilder får tittarnas högsta poäng på lördag! Juryerna är en annan sak. Där är det jättesvårt att sia, men jag gissar att Sanna och Helena ligger mycket bättre till jury-wise.. Men får Ace näst eller tredje mest poäng av juryerna kanske det banne mig räcker till seger.