Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-02 19:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/06/finalrep-anton-ewald/

Fahl på festival

Finalrep - Anton Ewald

Aaaaj det är så jobbigt med introt, blir så himla sekundärnervös varje gång, det är liksom 50/50 om Anton kommer undan med det eller inte... (Det påminner om nervpersen som var Timoteij 2012, när den Timoteijen som skulle sätta sluttonen klarade det ungefär en tredjedel av gångerna.)

Anton repar med reservdansare, eftersom hans riktiga dansare gör... nåt annat, pluggar utomlands eller liknande? Ordinarie dansare kommer att vara här på lördag. Det gör att denna fantastiska koreografi kanske inte är exakt lika maffigt flytande som den brukar. Men annars är det liksom vad det är, numret är skitsnyggt och låten är helt okej och Anton är supercharmig. Men njä, femma, sexa, kanske? Tror inte det räcker längre.