Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-02 23:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/06/finalrep-helena-paparizou/

Fahl på festival

Finalrep: Helena Paparizou

Nu snackar vi - Helena på scenen! Det har inte riktigt känts som att de har hittat rätt kläder till henne än. I deltävlingen körde hon svart liten spetsklänning (kändes tantig), i Andra chansen svarta tighta skinn/pleatherbrallor och lite löst hängande topp och skir kofta (överdelen funkade inte riktigt). Nu testar hon ännu ett alternativ: glittertights och randig blus! Tummen upp för glittertightsen, tummen upp för att hon kör brett skärp i midjan, lite tveksam till själva blusen? Den bylsar liksom lite för mycket? Nej, på med spanxen och en tight top nu, tycker jag!

Tycker bara den här låten blir bättre och bättre, så himla stor och snygg och hittig. Och Helena kör den med sån POWER. Som om varje genomsjungning var final i Eurovision! Hon bara skiner av proffsighet och mäktighet. ÅH. Jag vill att det här ska vinna. Har hon en chans mot Ace och Sanna? Jag tror fan att hon har det! Gah, det kommer bli så himla spännande på lördag!

UPDATE: Nu testar Helena ytterligare en topp, denna gång en svart spetshistoria med skärp i midjan. Mnjäh, spetsen går inte så bra ihop med glitterbrallan, ser lite för mycket ut.