Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-05 16:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/06/finalrep-linus-svenning/

Fahl på festival

Finalrep - Linus Svenning

Sjukt svårt att komma på något nytt att skriva om detta. Det är bara en vecka sedan vi såg Linus i Andra chansen, och innan dess såg vi honom i deltävlingen, och det har inte hänt något med numret. Han börjar ute på scenpucken, traskar så småningom grabbigt upp på scenen med avtagen jacka. Det enda jag har att säga är att han verkar spara rösten lite i dag (rafflande info, jag vet).

Det här är ju en av årets stora hits på listorna, och den har gått hem väldigt väl bland barnen. I Lidköping såg jag dessutom en proppfull raggarbil köra förbi full av lischöpingsbor som skrålade "KÄRA BRÖÖÖÖÖDER KÄRA KÄRA BRÖÖÖÖÖÖDER". Men jag tror att folk röstar åtminstone till viss del EUROVISION i finalen, så någon vinstchans ser jag inte här. Kanske som bäst trea-fyra något?