Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-17 08:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/07/skrevgreppsdebatten/

Fahl på festival

Skrevgreppsdebatten!

Nu ger DN:s Magdalena Ribbing sig in i skrevgreppsdebatten! Hon är MOT.

Själv vill jag ta tillfället i akt att ge en eloge till Ace Wilder som gör vad jag tror är Melodifestivalens första kvinnliga skrevgrepp någonsin! Ett väldigt fierce sådant, dessutom! Ett litet steg för skrevgreppet. Ett stort steg för mänskligheten. (Bild nedan: screencap från Ace Wilders sprillans nya video.)