Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-17 20:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/08/sanna/

Fahl på festival

SANNA.

Åh herregud vilken nervig final det blev! Två poäng bara! Minsta som skilt en vinnare och en tvåa i modern tid! Och jag blev så himla glad för Sannas skull. Ace hade varit jätteroligt också, men det var Sannas tur. Och Ace hade nog faktiskt inte tjänat på att vinna, bättre för henne att bli tvåa.

Nu ska jag strax packa ihop alla mina datorer och gå till efterfesten! I morgon förmiddag träffar jag Sanna för en intervju (haha, bokade in den redan i går, så säker var jag...) som kommer upp på dn.se så fort den är färdig.

TACK alla som chattade i kväll, och alla ni som varit med föregående lördagar! NI ÄR BÄST. Kommer sakna er, kommer kännas så tomt på lördagkvällarna nu! Men på Eurovision Song Contest är vi tillbaka, jag och Clas, och ni också hoppas jag.

Vi hörs här i bloggen i morgon för lite eftersnack!

Nu: PARTY.