Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-25 09:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/03/17/den-stora-tomheten-hur-blir-jag-ihop-med-carl-espen/

Fahl på festival

Den stora tomheten + hur blir jag ihop med Carl Espen?!?

Ha-llååå... Det ekar lite, är det någon här fortfarande?

Fahl på festival har haft semester en vecka och bland annat varit på landet för traditionsenligt schlagerrehab. Hade bland annat ett drygt dygn utan någon annan mänsklig kontakt utom att jag vinkade lite till en som körde traktor. Nu är jag tillbaka i vanliga världen och försöker anpassa mig till normala samtalsämnen. Så himla svårt när man ägnat en och en halv månad åt att enbart diskutera Sanna Nielsens frisyr (SÅ dålig klippning, något måste göras till Eurovision!). Men jag gör mitt bästa. Är tillbaka på kontoret osv.

Liten tröst dock: i lördags var det den norska finalen! Jag och mitt schlagergäng satt bänkade. Och nu är jag jättekär. OBS: menar allvar, vill gifta mig med den här stabbige tatuerade dörrvakten från Bergen och bo i ett trähus vid en fjord och ibland har han liksom mörka perioder men jag är så förstående och den enda han kan prata med och vi högläser olika romaner för varandra och så kanske han hugger ved väldigt ofta i bar överkropp också. Hur blir jag ihop med Carl Espen? Någon som vet?