Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 10:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/04/kopenhamn/

FAHL PÅ FESTIVAL

Köpenhamn!

Nu är jag här! Och har hunnit intervjua Sanna och hälsa på nästan hela svenska delegationen. Sanna såg smashing ut som vanligt och hade skyhöga klackar som vanligt.

Sedan insåg jag att jag måste ta mig ut till arenan och hämta ut ackrediteringen. Arenan ligger på en ö i hamnen. Dit det är omöjligt att ta sig?!? Det går shuttle buses en gång i timmen som tar en timme att åka, helt orimligt ju. Så nu sitter jag i en språkförbistrad taxi (jag = värdelös på danska, funderar på att börja låtsas att jag bara pratar dålig engelska) på väg ut mot vad valda delar av svenska delegationen beskriver som "ett ruffigt område".

Här är Sanna i solen medan vår fotograf plåtade henne till tidningen!