Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-23 07:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/05/genrep/

Fahl på festival

Genrep!

Nu börjar det hända saker här i presscentret! Jag har skrivit klart det mesta till morgondagens tidning i lagom tid till att det första genrepet börjar. Det här är alltså första gången vi får se själva showen, programledarna, osv. Jag kommer att rapportera här i bloggen om det händer något särskilt, men om en timme ska jag intervjua Norges Carl Espen så jag kommer inte att hinna detaljberätta om allting.

Men! Det är genrep i kväll också. Då blir det noggrannare bloggrapport.

Så här ser det ut i presscentret:

Och såhär ser det ut när en schlagerreporter gått lite överstyr med det rosa balsamet under morgonduschen: