Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-22 01:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/05/smart-inledning/

FAHL PÅ FESTIVAL

Smart inledning.

Showen startar med ett liksom collage där folk har fått skicka in videor på sig själva när de sjunger Emmelie De Forests vinnarlåt från förra året och liksom bildar en stor kör. Rätt smart lösning tycker jag! Och så kommer Emmelie själv in på scenen såklart och en jättestor kör och så vidare, som det brukar vara i Eurovisionsammanhang.

I övrigt verkar de ha lite problem på genrepet, de körde hela introt en gång och sedan lång paus, och nu har de börjat om helt från början. Kan bli en lång dag, det här. Kämpa Danmarks Radio.