Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-28 02:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/06/det-hander-i-kvall/

Fahl på festival

DET HÄNDER I KVÄLL!

Klockan 20.30 drar vi igång på DN.se! Jag och Clas Svahn chattar med er under hela kvällens semifinal. Hur går det för Sanna? Varför är det så mycket hår-schticks i kvällens semifinal? Vad betyder de ryska tvillingarnas gungbräda? Hur kul är det för han som springer i ett hamsterhjul under en hel låt?

Så snart tävlingen är klar eftersnackar Clas med er en stund i chatten medan jag skriver en kommentar som kommer upp på sajten, och så blir det ett snack med Sanna också såklart framåt småtimmarna.

KUL! Vilka är med?