Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-10 18:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/06/sanker-axlarna-andas-ut/

FAHL PÅ FESTIVAL

Sänker axlarna, andas ut.

Alltså, jag KAN inte låta bli att bli så fruktansvärt medryckt dessa kvällar. Var på riktigt hjärtklappningsnervös under röstredovisningen, haha. Men det var väl egentligen inte något snack om saken, tror att Sanna var bland de översta i semifinalen och gick vidare med god marginal.

Annars värt att notera: buropen när Ryssland gick vidare, att San Marino fick sin första finalplats någonsin, att Belgien åkte ut (PUH!) och att Nederländernas bilåkarindierock gick till final.

Nu, mina vänner, ska Fahl på festival gå på presskonferens, och sedan åka till svenska delegationens hotell och göra en kort intervju med Sanna. Och sedan kanske dricka en bärs, för det är jag värd. Rapporterar här i bloggen om det sägs något speciellt på presskonferensen!

Så här extremtrött är en schlagerreporter efter en Eurovisiondag, FYI: