Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-27 20:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/06/semifinaldag/

Fahl på festival

Semifinaldag!

Hej hej! I dag har jag haft sovmorgon och därefter gett mig på det gigantiska projektet det är att ta sig ut till arenan. Förlåt att jag tjatar om detta men det är så jävla sjukt. I dag tog det ca en timme varav en halvtimmes promenad runt hela jävla ön i typ grus och damm.

Men nu är jag i arenan och det är genrep igen! Tittar på skärmarna inne i presscentret. Sanna har precis kört sin låt och nu satt allt svinbra, inga ljustrubbel eller något.