Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-01 01:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/06/uppdatering-om-ljustrubblet/

Fahl på festival

Uppdatering om ljustrubblet

SVT fick avslag från EBU på sin begäran att Sanna Nielsens uppträdande från det tidigare genrepet skulle bedömas av jurygrupperna i stället för kvällens, efter att ljuset inte fungerat som det ska. Därefter begärde SVT att en notering ska skickas ut till jurygrupperna om att bortse från ljuset, vilket har gjorts. Man har också bett produktionen säkerställa att samma problem inte inträffar under morgondagens direktsändning.