Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-01 03:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/07/amsterdam-2015/

Fahl på festival

Amsterdam 2015?

Nederländerna är överraskningshitten från gårdagens semifinal! Här är en sajt som håller koll på Eurovisionbidragen på Itunes, och The Common Linnets har de absolut största framgångarna på listorna. Spännande! Jag har fortfarande svårt att se den som en vinnarlåt, men den lär absolut hamna högt på lördag och har kanske segerchans... Sverige går näst bäst på listorna, men är ganska långt bakom Nederländerna.