Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-16 07:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/07/trott-reporter/

FAHL PÅ FESTIVAL

Trött reporter

Ja hörrni, det här blev inte en bloggtät dag! Jag får ursäkta mig med att det var en fruktansvärt stressig dag. I går efter semifinalen åkte jag med svenska delegationen till deras hotell för att intervjua Sanna. Det var mycket härlig peppad stämning! (Resultatet och videoklipp på när Sannas team sjöng för henne finns på DN.se.) Men allt tog tid - vänta på att presskonferensen skulle bli klar, vänta på bussen, vänta på intervju, skriva... Var väl i säng halv fyra.

I dag har jag suttit instängd på hotellrummet nästan hela dagen och skrivit torsdagens uppslag i papperstidningen - det blir bland annat intervju med Norges artist Carl Espen! Och sedan hastade jag iväg till svenska ambassaden i Köpenhamn för en liten bjudning där Danmarks Basim och Sanna sjöng.

Nu är jag till slut hemma i hotellsängen igen och... rätt slut. Orkar typ inte ens skriva nåt kul? Men jag ska sova ordentligt nu och dra ut till arenan tidigt i morgon och kolla genrep och jobba så då jävlar ska jag försöka hinna vara spirituell i bloggform.

Jag lämnar er med en bild på Queen Sanna när hon sjöng "Empty room" för ambassaden. God natt!