Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-27 21:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/08/conchita-sa-javla-bra/

Fahl på festival

Conchita! Så jävla bra.

Österrikes nummer är så sjukt snyggt! Briljant utnyttjande av videoskärmarna som ger Conchita Wurst vingar, allt är dränkt i guld, Conchita sjunger så jävla bra, läppglanset har exakt rätt nyans... Gud alltså, skulle vara så mäktigt om Wurst vann. Skulle förmodligen hulkgråta av mäktigheten här i pressrummet om det hände. Kom igen nu, Vote Wurst i finalen om hon tar sig dit, Sverige!