Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-25 04:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/08/genrep-for-semi-2/

Fahl på festival

Genrep för semi 2!

Pågår just nu inne i arenan. Jag sitter i presscentret och skriver och har ett öga på skärmarna, rapporterar om det händer nåt särskilt! (Hittills har inget hänt utom att kvinnliga programledaren Lise repeterar i världshistoriens fulaste skinnbyxa (de kör inte scenkläder på detta rep). Hur kan "löst sittande" skinnbyxa ens tillåtas existera som plagg? Man blir av med ackrediteringen om man fotograferar skärmarna så kan tyvärr inte bjuda på denna estetiska skymf.)