Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-19 01:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/08/piggare-reporter/

FAHL PÅ FESTIVAL

Piggare reporter!

Fahl på festival är back on track! Sov som om jag var lika död som Tysklands Eurovisionbidrag, tryckte i mig en gigantisk frukost, hyrde en cykel och pinnade ut till arenan. Nu sitter jag i presscentret och ska skriva på lördagens tidningstexter några timmar innan det är dags för genrep inför kvällens semifinal två. Tycker andra semin är mycket roligare än första. I kväll blir det två av mina favoritbidrag i år - Norges Carl Espen och Österrikes Conchita Wurst!

Har för övrigt fortfarande inte lyckats lista ut hur jag ska gifta mig med Carl Espen, men jag har ju ett par dagar på mig. Har även spridit ryktet om vårt äktenskap så gott det går och hoppas på det bästa. Häromdagen kom Christer Björkman fram och frågade: "Hur går det?" "Med vad?" svarade jag förvirrat. "Norrmannen", sade Björkman med allvarlig min. Är det att ta det för långt att dra på sig den officiella Carl Espen-merch-tishan och helt enkelt crasha Norges efterfest i natt?