Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-25 03:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/10/azerbajdzjan-trotsar/

FAHL PÅ FESTIVAL

Azerbajdzjan trotsar

Under repetitionerna gås hela röstningsproceduren igenom med fejkade resultat. Under gårdagens rep vägrade den Azerbajdzjanska röstlämnaren fejkrösta på Armenien utan envisades med att säga Grekland i stället. Och i dag stirrade hon rakt in i kameran och hävdade att de gav poäng till Irland, som inte ens är i final. Antingen var det en ny miniprotest, eller så såg hon fel på Irland och Island.