Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-21 18:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/11/dagen-efter/

FAHL PÅ FESTIVAL

Dagen efter

Jaha, då var årets schlagersäsong över, då. Jag och Clas har suttit i hotellobbyn och jobbat ett par timmar. Nu ska vi käka något och sedan flyga hem till Stockholm igen. Jag är helt slut, så det ska bli så sjukt skönt att vara ledig, men det känns lite tomt också? Det är svårt att förklara, men man blir så himla insugen i det här, och det är så himla roligt att skriva om, och Melodifestivalen/Eurovision har gett mig några av mina bästa vänner. Nu låter jag helt puckad, märker jag, men det är sant! Är lite ledsen att det är slut!

Vill säga stort TACK till er underbara människor som hängt i chatten med mig och Clas under Melodifestivalen och Eurovision - ni vet vilka ni är, ni är så fantastiskt smarta och roliga och snappy och har gjort mitt jobb ungefär en miljon gånger roligare! TACK!

Och därmed loggar Fahl på festival ut för i år. Vi hörs när det börjar dra ihop sig för Melodifestival igen. Och Wien 2015! Ska äta min egen vikt i schnitzel!

KRAM!