Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-20 22:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/11/efterat/

FAHL PÅ FESTIVAL

Efteråt

Jag är helt slut! Sitter fortfarande i presscentret och har skrivit ihop en sista text, helt utmattad och känslosam. Tycker nog att det här var det bästa resultatet man kan tänka sig - eller ja, Sverige hade kunnat få bli tvåa och Nederländerna trea, men Österrike var så himla värdiga vinnare! Började gråta när Conchita Wurst körde segerlåten. Av trötthet och rördhet och för att hon hade sånt enormt stöd här i presscentret och inne i arenan.

Och så blir det Wien nästa år! Sound Of Music-tema på mellanakterna? Gigantiska schnitzlar? Vår och varmt i maj? JA! Det här blir toppen ju!

Nu ska vi packa ihop här. STORT tack till alla som var med och chattade i kväll, det var fantastiskt!