Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-12 02:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2014/2014/05/11/mer-om-juryrosterna/

Fahl på festival

Mer om juryrösterna

Armeniens är också lite... ja. Hela juryn överens om att Malta är bäst, medan armeniska folket hade Malta som nummer 24. Förhandsfavoriterna Sverige, Österrike och Nederländerna i jurybotten (innan Azerbajdzjan då) medan folket tyckte Sverige var tredje bäst och Österrike näst bäst.

Georgiens jury hade enligt Aftonbladet identiska topp-åtta, det var därför deras jury ogiltigförklarades. Och bara telerösterna räknades.