Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-05 09:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2015/2015/02/26/forsta-repet-annika-herlitz/

FAHL PÅ FESTIVAL

Första repet: Annika Herlitz

Näe, jag klarar ej av detta, det är så vibratotungt och Disneysmörigt att jag typ glider av stolen här? Det låter som något gammalt mögigt schlagerbidrag från 1993? Inget ont om Herlitz, hon är bra på sin grej. Men det är verkligen inte min grej.

Så oklart dock om det här kommer att funka. Jag antar att programledarna kommer att påa henne med att hon sjöng Elsa i "Frost", vilket bör ge henne en del entusiastiskt pipande barnfans. Ljuset är också helt "Frost", isblått och kyligt. Fin klänning. Hon har ett podium som även är en hiss, känns också som klassiskt schlagertrick. Gammeldags schlager har funkat bra hittills i tävlingen (Jessica Andersson, Magnus Carlsson), men å andra sidan är Herlitz (ännu) inte ett folkkärt namn. Jag vet faktiskt inte.

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt