Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Fahl på festival

Finalgenrep pågår!

Vi är halvvägs igenom första finalgenrepet här i Wiener Stadthalle. Det har gått SÅDÄR för österrikiska ORF med repet, de fick bryta flera gånger i början. Men showen inleds hursomhelst med Conchita som flyger maffigt över publiken upphissad i vajer.

Inga större överraskningar när det gäller bidragen än så länge. Får inte alls nån segerkänsla för Australien, den skulle till och med kunna klappa igenom och hamna typ 10-11. Belgien är supersnyggt, och känns verkligen som årets skrällvarning! Topp tre? Zelmerrepet gick stabilt, han sparade rösten jättemycket men numret satt fint. Nu sitter jag mest och väntar på att få se Italien.