Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Fahl på festival

Jag är så nervös

Så nervös att jag fick röda stressutslag i ansiktet förut! Gjorde också misstaget att svepa en redbull nyss, så nu är jag oerhört uppe i varv.

Grejen med Eurovision, som är lite svår att förklara, är att när man har varit här en vecka – som jag varit – så är man liksom helt slut när det väl är dags för final. Extremt mycket jobb, sena nätter, dålig sömn, dåliga matvanor… Man är liksom helt skör och lättrörd. Jag tror på fullaste allvar att jag kommer börja böla om vi inte vinner. Jag kommer nog börja böla om vi vinner också. Böl böl böl.

Åt en extremt icke-god österrikisk vegetarisk rätt (små pastaflarn blandade med kål, stor klick creme fraiche ovanpå) vid samma bord som Christer Björkman nyss. Han såg ut att vara ungefär i samma mentala skick som jag. ”Vi ses på andra sidan”, sade han ödesmättat när han gick.