Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Fahl på festival

Inga ord!

THE FEELS! ALL THE FEELS!

Sitter nu och väntar på att presskonferensen ska börja här i Wiener Stadthalle – här kommer vi få de första kommentarerna från MZ – sedan hakar vi på delegationen var de nu ska (Euroclub? Direkt till hotellet?) och förhoppningsvis blir det kul och det blir jobb till sent och i morgon förhoppningsvis vinnarintervjun, och…

Nej, jag kan inte få ur mig något vettigt nu. Röstningsalgoritmen – douze points, helvete vilken rysare det var, var redo att ge upp när Ryssland ledde med 15 poäng, och sen bara… Nä, det är för mycket. FÖR MYCKET SÄGER JAG. Fahl på festival är trött, skör, bräcklig, och mycket lycklig!