Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 06:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/02/forsta-repet-ace-wilder/

Fahl på festival

Första repet - Ace Wilder

Rätta artikel

Den här blir bättre och bättre! Så skönt och rätt att hon gör en mindre skrikig grej den här gången, mycket mer melodiöst och liksom avslappnat? Tycker verkligen detta är bland det bästa denna vecka, hittigt och roligt och snyggt och älskar pastellfärgerna på dansarna (om det nu är riktiga scenkläderna?). Detta kommer låta som en diss, men jag menar det på bästa möjliga sätt: om finna-dig-själv-på-vandring-filmen "Wild" var en Pixarfilm om typ en gullig domesticerad hund som gav sig ut på äventyr, skulle det här vara soundtracket.