Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-25 03:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/02/forsta-repet-adrijana/

Fahl på festival

Första repet: Adrijana

Rätta artikel

Ååh! Ballerinor! Adrijana i päls! Älskar detta?? Fatta hur många gånger det har gjorts försök att göra hiphop/r'n'b i denna festival med fruktansvärt resultat som vi helst aldrig mer vill tänka på om vi ska kunna må bra i livet, detta är första gången det funkar faktiskt. Största anledningen: att låten är bra på riktigt, den har svinbra refräng som inte alls skäms för sig bland alla G:son-dängor, samtidigt som jag verkligen gillar produktionen som är tung och släpig och ändå fluffig. Skulle älska om detta skrällde sig vidare till Andra chansen, kan vi inte få det att hända please?

Basinfo: Två podium med varsin ballerina, Adrijana börjar ute på catwalken, rött ljus.