Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-27 07:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/02/forsta-repet-boris-rene/

Fahl på festival

Första repet: Boris René

Rätta artikel

Kände mig VERKLIGEN sval inför denna efter första lyssningen - inte så att det är dåligt, mer att det är så... grunt? Alltså jag vet att detta låter vansinnigt för vem har någonsin velat ha DJUP i schlagers, det är inte det jag menar, men den här låten glider liksom bara förbi i all sin trevliga gladhet. Nå, det är roligare att se honom göra den live, det är det. Han sjunger ju grymt och är snygg och det är kul koreografi och allt. Fyra dansare, inga stora scenografiska åthävor. Det blir nog en Andra chansenplats ändå?

Basinfo: Han kör med fyra dansare och ljusshow i cerise/blå/lila, pyro på slutet.