Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-22 19:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/03/fredagsjobb-och-bloggtips/

Fahl på festival

Fredagsjobb - och bloggtips!

Rätta artikel

Hej hej, jag sitter i en hotellobby och jobbar! I går kväll var det välkomstfest med skaldjursbuffé och jag är egentligen vegetarian men det som händer på Melodifestival stannar på Melodifestival, amirite? Det var inte särskilt händelserikt, det mest rafflande som skedde var väl att Nano visade sig hata skaldjur och i stället beställde pizza till festlokalen.

I eftermiddag är det nya repetitioner i arenan - men jag har textlämningar så jag kommer inte att traska dit förrän till kvällens genrep vid 19. Så medan jag jobbar tänkte jag tipsa om lite andra bra schlagerbloggar som ni kan förströ er med så länge!

Först och främst - Schlagerprofilerna i mitt hjärta, nu alltid och för evigt. Bästa och roligaste Melodifestivalbevakningen (Fahl på festival undantaget, naturligtvis!). Finns podd och webb-tv också.

Pierres Schlager tycker jag är bra också - här hålls det koll på Eurovisionläget i Europa och rapporteras om Melodifestivalen. Analysen av appen länkade jag till häromdagen - värd en läsning om du missat!

Tobsons genomgång av alla Eurovisionbidrag genom tiderna är en ljuvlig nördfest om man vill gräva ner sig i historien.

Och sen ska jag väl inte hålla mig för fin för att länka till konkurrenten/frenemien - ingen jobbar hårdare med att närbevaka alla rep och fester än Tobbe på Aftonbladet! Det är hit man ska gå om man vill veta vem som bytt strumpor mellan repen och vem som svirat längst på kommunfesten.

Har jag missat någon bra blogg som borde vara med? Tipsa!