Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-27 15:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/03/publikundersokningen-ar-har/

Fahl på festival

Publikundersökningen är här

Rätta artikel

Nu har Melodifestivalklubben lagt ut publikundersökningen! Intressant.

1 - Nano 2 - Boris René 3 - Ace Wilder 4 - De Vet Du 5 - Adrijana 6 - Dinah Nah 7 - Charlotte Perrelli

Nano vann publikundersökningen ÖVERLÄGSET, 40 procent av rösterna. Känns rimligt. Att Boris René fick så bra resultat dock? Hmm. Man måste komma ihåg att det inte är riktigt representativ publik i arenan på genrepet - barnfamiljer, barnfamiljer, barnfamiljer. Men hmm, har jag underskattat Boris ändå? Han har i princip samma antal röster som Ace Wilder, och jag tror absolut att hon drar om honom i det riktiga resultatet på lördag och att det blir en Nano/Ace-kombo i toppen. Och Charlotte i botten tror jag också absolut stämmer. Boris är väl egentligen det enda som får mig att fundera...